English Svenska Dansk Norsk
Blogg infoskjermen.no

"Barnehageskjermen" enkel å bruke

Publisert 19.09.2012 av Favo

- Infoskjermen.no er lett å bruke. Det er enkelt å legge ut beskjeder og bilder, forteller Tonje Tytlandsvik som er pedagogisk leder i Brakamoen barnehage i Sauda. I Brakamoen har de infoskjermer i hver av de fem avdelingene i barnehagen.

Infoskjermen.no i Brakamoen barnehage

- Lett å bruke

- Menyene er enkle å forstå. Og så er det flott med forhåndsvinsing, slik at vi kan se hvordan oppslaget ser ut før vi legger det ut, fortsetter Tytlandsvik.

- Og det er positivt for oss ansatte når vi kan sitte f.eks. hjemme og redigere hva som vises på skjermene i barnehagen.

Informasjon til foreldre

- Det er foreldrene som er målgruppa for det vi legger ut. Vi legger ut værvarsel, ukeplan og tekst og bilder fra aktiviteter, forteller Tytlandsvik.

I tillegg legger de ut "Dagen i dag" der de skriver kort om hva de har gjort i løpet av dagen. De legger også ut informasjon og påminninger til foreldrene om foreldremøter, nedvask, basar, førstehjelpskurs og annet som skjer i barnehagen.

- Vi bruker også infoskjermene til å informere f.eks. om det går vannkopper, øyekatar, oppkast eller lignende i avdelingen, fortsetter hun.

Mange som oppdaterer

I hovedsak er det pedagogene som legger ut informasjon - det er de som er ansvarlig for hva som ligger på skjermene. Men alle ansatte får tilbud om å bruke skjermene og prøve seg.

- Alle pedagogene skal kunne bruke løsningen og i tillegg kan de andre ansatte som har lyst prøve seg, forteller Tytlandsvik.

Positive tilbakemeldinger

- Tidligere hang det lapper både her og der, på ytterdøra, på plassene til barna, samt at vi skrev på en tavle ute i garderoben. Vi har bare mottatt positive tilbakemeldinger fra foreldrene. De synes det er praktisk når all informasjon nå er samlet på en plass, avslutter Tytlandsvik.

 

Spørsmål eller kommentarer? Send e-post til support@infoskjermen.no!Arkiv over alle blogginnlegg
« Infoskjermen.no på nynorsk   ||   Gler seg over nynorske infoskjermar »