Du har en kampanjekode! Registrer prøvekonto nå og spar kr 500!
English Svenska Dansk Norsk
Blogg infoskjermen.no

Bedre brukerrettigheter

Publisert 14.09.2012 av Favo

Vi har lagt ut en oppdatering som gir flere muligheter for brukerrettigheter.

Innstillinger - Brukere

Tidligere har man kunnet ha to typer brukere: "Alle rettigheter" og "Begrensede rettigheter". Denne siste har ikke hatt tilgang innstillinger, men kun til utvalgte skjermer skjermer og egne oppslag. Nå er det mulig med begrensede rettigheter, men at brukeren også kan endre andres oppslag.

Eierskap til oppslag

Brukere som bare har tilgang til egne oppslag vil ikke se oppslag som er laget av en annen bruker. Dette har vært et problem f.eks. hvis administrator har laget maler som brukerne skal benytte videre. Nå har vi lagt til et valg som vi har kalt "Rettigheter" i høyremenyen på oppslag. Der kan en se hvem som har opprettet og endre oppslaget, og en kan også gi eierskap til oppslaget til en annen bruker. 

Gjelder kontoer med flere brukere

Brukerinnstillinger gjelder kontoer med flere brukere; altså fra PLUS og oppover. Innstillinger om eierskap til oppslag vises bare på kontoer der det er registrert flere brukere, og er skjult på andre kontoer.

Spørsmål eller kommentarer? Send e-post til support@infoskjermen.no!Arkiv over alle blogginnlegg