English Svenska Dansk Norsk
Blogg infoskjermen.no

337 skvadronen bruker infoskjermen.no

Publisert 04.09.2012 av Favo

337 skvadronen holder til på Bardufoss og har i oppgave å støtte Kystvaktens Lynx-helikoptre. De bruker infoskjermen.no for å gi informasjon til ansatte og besøkende.

Lynx Mk86 under en øvelse i Nordfjorden ved Malangen i mars 2012. (Foto: Thomas Assmann)

Fornuftig løsning

Sjt Thomas Assmann i Mission Support - 337 skvadronen forteller at inforskjermen.no gir dem en fornuftig løsning på informasjonsflyten.

337 skvadronen

337 skvadronen holder til på Bardufoss og har i oppgave å støtte Kystvaktens Lynx-helikoptre, som er Kystvaktens øyne i luften. Med radar om bord i helikopteret kan de effektivt rekognosere større havområder og identifisere fartøyer. Skvadronen opererer fra Nordsjøen i sør til Svalbard og Barentshavet i nord. 

Sentralt plassert

Infoskjermen henger sentralt i vårt kontorbygg, hvor folk ferdes mest. I utgangspunktet er det bare ansatte ved 337 skvadronen som ser skjermen, men informasjonen som legges ut kan være til glede for alle som er på besøk eller jobber i samme bygg, forteller Assmann. På skjermen viser de hovedsaklig værmeldinger fra Yr, nyheter og enkle beskjeder som brukes i daglig virke.

- Lettere enn andre løsninger

- Vi har ikke hatt infoskjerm før og vi tenkte at dette må være en lett og enkel måte å holde personell oppdatert på. Vi prøvde å lage infoskjerm selv, men begrensninger førte til at vi ikke fikk det slik vi ville. Etter søk på internett fant vi flere løsninger, men ingen lettfattelige norske løsninger. Så fant vi inforskjermen.no. Muligheten for å legge inn informasjon og redigere oversiktsbildet er betraktelig lettere enn andre løsninger, siden alt er sentralt plassert på internett og ikke lokalt, avslutter Assmann.Arkiv over alle blogginnlegg
« Bruk telefon og nettbrett   ||   Infoskjermen.no på nynorsk »