English Svenska Dansk Norsk
Blogg infoskjermen.no

Bruk telefon og nettbrett

Publisert 16.08.2012 av Favo

Infoskjermen.no er tilpasset slik at du enkelt kan bruke telefon eller nettbrett for å administrere dine infoskjermer.

Tilpasset telefon og nettbrett

Alt innhold som vises på infoskjermene styrer du fra pc, telefon eller nettbrett - du trenger ikke gå til den enkelte skjerm for å legge ut innhold. Infoskjermene henter informasjon om hva som skal vises fra vår server på internett, og du kan derfor oppdatere innholdet som skal vises alle steder du har tilgang til internett.

Administrasjonssidene (app.infoskjermen.no) er tilpasset slik at du kan se et tilpasset administrasjonsgrensesnitt når du logger inn på din telefon eller nettbrett. Den mobile enheten kan også huske din innlogging, slik at du ikke trenger logge inn hver gang.

Legg til snarvei til infoskjermen.no på din hjem-skjerm, så kan du enkelt se status på dine skjermer og oppdatere innhold :-)

 

Spørsmål eller kommentarer? Send til support@infoskjermen.no!Arkiv over alle blogginnlegg
« D-IKT i NDS´ profilavis   ||   337 skvadronen bruker infoskjermen.no »