Du har en kampanjekode! Registrer prøvekonto nå og spar kr 500!
English Svenska Norsk
Blogg infoskjermen.no

Møt oss på NKUL12

Publisert 07.05.2012 av Favo

Onsdag til fredag er vi på NKUL12 i Trondheim, landets største og viktigste konferanse om IKT i utdanning og læring. Nær 200 skoler bruker vårt system i dag, og vi håper å møte enda flere på konferansen!

Du finner oss på standplass AU12, like utenfor auditorium R7 i Realfagbygget underetasje 1

Spennende program

NKUL12 har et spennende program som tar for seg omvendt undervisning, digitale undervisningsformer og skytjenester.

Vi som har laget infoskjermen.no er skolefolk og har laget løsningen ut fra behov i egen skolehverdag. Vi gleder oss til å vise frem vår rimelige og svært brukervennlige løsning for deltakerne på NKUL!

Sentralt plassert stand

Vi står på stanplass AU12, like utenfor auditorium R7 i Realfagbygget underetasje 1. Med oss har vi en av Samsungs nyeste LED-skjermer, som bl.a. selges av Norsk Data Senter (NDS). 

På standen tar vi med oss det vi har av reklameartikler; penner, buffer og nøkkelringer - og håper å tømme "lageret" i løpet av dagene. Vi vil også trekke en flott tursekk fra Norrøna til en av deltakerne som melder seg på vårt nyhetsbrev i løpet av konferansen.

Infoskjermen.no - et skolesystem

Løsningen vår brukes av mange typer virksomheter, og har fått meget god mottakelse på skoler. Nær 200 skoler har tatt i bruk infoskjermen.no. Løsningen kan f.eks. brukes til:

Innholdet på skjermene styres av skolene selv, og skjermene er reklamefrie. Gjennom et brukervennlig nettside kan mange på skolene dele på å oppdatere skjermene.

Kom og møt oss på NKUL!Arkiv over alle blogginnlegg