English Svenska Dansk Norsk
Blogg infoskjermen.no

Fang oppmerksomhet med infoskjermer

Publisert 16.04.2012 av Favo

Med en infoskjerm kan du fange oppmerksomheten til dem du ønsker å nå ut til. Det kan være ansatte eller elever som har pause, på et venterom eller i et vrimleareal.

Spiserommet for de ansatte på Lundeneset VGS.

Fanger blikket

Skjermer fanger blikket. Korte tekster og ryddige oppslag med lite "støy" er ofte det mest effektive. Innimellom beskjedene og påminningene vil nyheter, værmelding og kalenderoppslag kunne oppdatere og fange interesse hos leserne.

I en kantine, et lærerværelse eller et oppholdsrom vil en infoskjerm fange oppmerksomheten til de som er i rommet. Skjermen vil sette agenda for hva det snakkes om; enten det er snakk om HMS-informasjon, værmelding eller nyheter.

Enkelt å publisere

Ikke la det å publsere til infoskjermene bli en spesialistjobb for it-ansvarlig eller lignende. Infoskjermen.no er laget med et så enkelt brukergrensesnitt at "hvem-som-helst" med grunnleggende datakunnskap kan legge ut beskjeder og oppslag på infoskjermene. Opprett flere brukere, eller en fellesbruker, slik at flere kan publisere.

Det er gjort på få minutter å lage et oppslag, og oppslaget vises på skjermene sekunder etter at brukeren har lagret oppslaget på sin maskin.

Tidsstyring

Lite er verre enn gamle beskjeder på en infoskjerm. Utnytt mulighetene til å velge når oppslagene skal vises. Du kan velge datoer det skal vises, eller du kan velge at oppslaget skal vises f.eks. på mandager kl 10-12.

 

Spørsmål eller kommentarer? Send e-post til support@infoskjermen.no!Arkiv over alle blogginnlegg
« Det nye "skolesystemet"   ||   Interninformasjon hos Gilje Tre »