Du har en kampanjekode! Registrer prøvekonto nå og spar kr 500!
English Svenska Dansk Norsk
Blogg infoskjermen.no

Billigst og best?

Publisert 11.04.2012 av Favo

Digital signage-løsninger er laget med forskjellige målsettinger. Vår løsning er laget for å erstatte korktavler og oppslag på dører. Vi tror vi er Norges rimeligste og mest brukervennlige løsning for digitale oppslagstavler.

Ingen installasjon

Infoskjermen.no krever ingen installasjon - alt gjøres gjennom nettleser, både når du administrerer og når du skal vise innholdet på veggen. Administrasjon kan du gjøre fra en hvilken som helst pc eller mobil enhet som har tilkobling til internett.

På skjermene som henger på veggen vises innholdet i en nettleser som kjøres i fullskjermsmodus (eller kioskmodus). Enklere kan det ikke bli. Vi har best erfaring med å bruke Google Chrome på infoskjermene, men støtter også andre nettlesere.

Alle klarer å bruke infoskjermen.no

I alt utviklingsarbeid har vi brukervennlighet og intuitivet i høysetet. Det gir brukerne mestringsopplevelse fra første innlogging, og det sparer oss for supportarbeid ;-)

Tilbakemeldingene fra våre brukere er svært gode. Mange gir uoppfordret tilbakemelding på hvor enkelt det var å ta i bruk løsningen vår.

Lav pris

Du trenger ikke en dyr digital signage-løsning for å vise informasjon til besøkende og ansatte. Vår løsning er rimelig i seg selv, krever ingen lokal installasjon eller drift og krever minimal eller ingen opplæring av ansatte. I konkurransen til D-IKT vant vi bl.a. på pris, og tilbakemeldingene fra kunder er at vår løsning er vesentlig rimeligere enn andre løsninger de har sett på.

 

Spørsmål eller kommentarer? Send e-post til support@infoskjermen.no!Arkiv over alle blogginnlegg
« Flere kalendere i samme oppslag   ||   Fang oppmerksomhet med infoskjermer »