Du har en kampanjekode! Registrer prøvekonto nå og spar kr 500!
English Svenska Norsk
Blogg infoskjermen.no

Gode dager i Haugesund

Publisert 15.03.2012 av Favo

250 deltakere og utstillere var onsdag og torsdag samlet til IT-forum for Rogaland og Hordaland på Rica Maritime Hotel i Haugesund. En god og nyttig samling!

Standen vår, NDS med maskinvare til infoskjermer i bakgrunnen.

Flere deltakere og utstillere enn tidligere

Det er 12. gang IT-forum Rogaland og Hordaland arrangerer konferanse for it-medarbeidere i kommunene og fylkeskommunene i Rogaland og Hordaland. Dette året har det vært over 250 deltakere og utstillere - som er rekord.

Mange gode tilbakemeldinger

Mange har vært innom på vår stand, og tilbakemeldingene har vært svært gledelige. Mange har sagt at de har vært på leting etter en slik løsning, og at dette er noe de vil se nærmere på senere. Vi gleder oss!

Norsk Data Senter (NDS) hadde stand på siden av oss, og mange fikk god informasjon om hardwareløsninger som kan brukes til infoskjermen.no hos dem.

Vinner av Spotify Premium i ett år

På standen har vi hatt en konkurranse der vi trekker Spotify Premium i ett år blant deltakere som har meldt seg på vårt nyhetsbrev på konferansen. Vinneren ble Per Kenneth Hemnes fra Rogaland fylkeskommune. Vi gratulerer, og takker alle som har deltatt! Og vi gleder oss til å holde kontakten videre!

Spørsmål? Send e-post til support@infoskjermen.no!Arkiv over alle blogginnlegg