Du har en kampanjekode! Registrer prøvekonto nå og spar kr 500!
English Svenska Dansk Norsk
Blogg infoskjermen.no

Nye priser

Publisert 22.02.2012 av Favo

Fra 1. april 2012 endrer vi prisene for infoskjermen.no. Spar penger ved å oppgradere eller aktivere kontoen din før prisendringen!

Hvorfor prisøkning?

Prisøkningen kommer etter at vi har hatt samme priser siden vi startet. Når vi nå justerer prisene er det for å får dekket inn lønns- og kostnadsøkningen som har vært de siste årene. Vi vet at mange av våre kunder er prisbevisste, og vi tror at med de nye prisene vil vi også i fortsettelsen kunne levere en bra tjeneste til lav og forutsigbar pris.

Som tidligere er det lik pris for alle, ingen spesialrabatter, oppstartavgifter, skjulte avgifter eller gebyr. Hos oss får du prisen du ser, og vi har selvfølgelig 30 dagers gratis prøveperiode for alle nye kunder uten forpliktelser også i fortsettelsen.

De nye prisene

Spar penger – oppgradér eller aktivér nå

Prisøkningen trer ikke i kraft for den enkelte kunde før ved fornyelse, aktivering eller oppgradering etter 1. april. Hvis du står på trappene til å aktivere eller oppgradere kan du spare penger ved å gjøre dette før 1. april, og dermed få gamle priser et helt år til!

Spørsmål eller kommentarer? Send e-post til support@infoskjermen.no!

 Arkiv over alle blogginnlegg
« Det nye "skolesystemet"   ||   Flere kalendere i samme oppslag »