Du har en kampanjekode! Registrer prøvekonto nå og spar kr 500!
English Svenska Norsk
Blogg infoskjermen.no

Møt oss på stand

Publisert 22.02.2012 av Favo

I vår skal vi ha stand på IT-forum i Haugesund og på NKUL i Trondheim. Vi gleder oss, og håper å møte både kunder og folk som ikke har hørt om oss!

IT-Forum Vest

IT-medarbeidere i kommunene og fylkeskommunene i Hordaland og Rogaland møtes 14. og 15. mars 2012 på Rica Maritim Hotell i Haugesund. Temaer på denne konferansen er "Enheter i nettet", "Skyen" og "IT i Skolen". Blant foredragsholderne er Shahzad Rana, teknologidirektør i Microsoft Norge. Les mer om konferansen her: http://itforum-vest.no/

NKUL 2012

Nasjonal konferanse om bruk av IKT i utdanning og læring, NKUL, arrangeres 9. - 11. mai 2012 på NTNU i Trondheim. Konferansen er landets største og viktigste innen dette fagområdet, og hadde i 2011 nær 700 deltakere. Digital vurdering / evaluering, nettbrett og skybaserte tjenester er temaer som vil bli særlig vektlagt i programmet. Les mer om konferansen her: http://www.nkul.no/

"Skytjenester" på begge konferansene

Det er interessant at begge konferansene vil vektlegge "skyen" og skybaserte tjenester. Infoskjermen.no er en skytjeneste - våre servere står i London, og alt innhold på infoskjermene administreres og hentes via internett.


Velkommen til vår stand! Vi gleder oss til å møte dere! Ta gjerne kontakt på forhånd om du har spørsmål som du ønsker at vi skal drøfte eller se på på standen!

Spørsmål eller kommentarer? Send e-post til support@infoskjermen.no!Arkiv over alle blogginnlegg