Du har en kampanjekode! Registrer prøvekonto nå og spar kr 500!
English Svenska Norsk
Blogg infoskjermen.no

Slik tilpasser du layouten på din skjerm

Publisert 15.02.2012 av Favo
Teksten på denne sida er ikke lenger oppdatert.

Når du oppretter konto på infoskjermen.no opprettes automatisk en skjerm som har blå bakgrunn og der innhold i oppslag vises i bokser. Det er enkelt å gjøre endringer og tilpasninger!

Standardskjerm

Når du har lagt til værmelding og gitt navn til din første skjerm får den første skjermen et standardsutseende som er tilpasset slik at det vises bra på de aller fleste nettlesere. Nedenfor finner du slik standardskjermen ser ut når du har opprettet første skjermen. Men det går an å gjøre mye med denne - les videre og få noen tips!

Aktivere sidestolpen

Sidestolpen aktiveres enkelt ved å gå inn på "Skjermer" > "Endre", og så ved å dra ett eller flere av oppslagene ned i sidestolpen. 

Det passer bra å bruke sidestolpe på skjermer der folk går nær opp til skjermen. I kantiner o.l. der folk leser skjermen på lang avstand vil ofte teksten bli for liten hvis du bruker sidestolpe - men dette avhenger selvsagt av hvor stor den fysiske skjermen er.

Bytt bakgrunn

Du bytter bakgrunn ved å gå inn på "Skjermer" > "Endre" og så velge fana "Bakgrunnsbilde" i menyen til høyre. Klikk så på den bakgrunnen du ønsker å benytte, eller last opp din egen bakgrunn (se nedenfor). Bakgrunnen tas i bruk når du har klikket, du trenger ikke lagre.

Visningsvalg

Når du er inne på "Skjermer" > "Endre" kan du også velge "Visningsvalg". Her kan du gjøre flere valg:

Når du gjør innstillinger er det viktig å være bevisst på lesbarheten - det bør f.eks. være høy kontrast mellom fargen på tekst og bakgrunnen. Ofte kan det være nødvendig å endre visningsvalgene hvis du bytter bakgrunn på skjermen.
 

Tilpass med egen bakgrunn

Du kan også tilpasse bakgrunnen ved å laste opp din egen bakgrunn med din egen grafiske profil.

Når du laster opp egne bakgrunner er det viktig å være bevisst på at bakgrunnen er en bakgrunn. Pass på at du ikke f.eks. bruker bilder eller illustrasjoner som stjeler (for mye) oppmerksomhet fra selve oppslagene på skjermen.

Vi tilbyr å lage bakgrunner til våre kunder for fastpris kr 2995 eks. mva. Send oss logo i god kvalitet, eventuelle andre elementer i den grafiske profilen, og skriv litt om hva dere ønsker, så lager vi forslag og kan legge inn på skjermene når dere er fornøyd. 

 

Spørsmål eller kommentarer? Send e-post til support@infoskjermen.no!Arkiv over alle blogginnlegg