Du har en kampanjekode! Registrer prøvekonto nå og spar kr 500!
English Svenska Norsk
Blogg infoskjermen.no

Vinn ett år med Spotify

Publisert 02.02.2012 av Favo

Vi er klar for en ny runde med konkurranse, og trenger din hjelp til å fortelle flere om infoskjermen.no! Skriv en hilsen på Facebook eller Twitter om hvordan eller hvorfor du bruker infoskjermen.no, og del med dine venner!

Spotify

Premier

Fredag 10. februar trekker vi en vinner som får Spotify Premium for ett år! 

I tillegg deler vi ut 10 tøffe t-skjorter og 20 tøffe buffer til 15 heldige Facebook-brukere og 15 heldige Twitter-brukere som har deltatt. 

Vinnere av konkurransen vil bli kontaktet og kunngjort på våre nettsider fredag 10. februar 2012. Konkurransen er ikke kjøpsbetinget - du kan delta selv om du bare har prøveabonnement. 

Slik deltar du

  • Skriv en hilsen på "veggen" din enten på Facebook eller på Twitter, der du skriver om hvordan eller hvorfor du bruker infoskjermen.no
  • Tag meldingen med @infoskjermen og ha gjerne med adressen til "www.infoskjermen.no"

Du trenger ikke skrive noe om adresse el.l. - vi tar kontakt gjennom direktemelding, slik at du også får bekreftet at vi har sett meldingen din.

Vi hører gjerne fra deg på e-post også om du har noe på hjertet som du ikke vil dele med alle. Vi setter stor pris på tips og innspill som kan gjøre oss bedre! Du når oss på e-post: support@infoskjermen.no 

LYKKE TIL OG TAKK FOR HJELPEN!Arkiv over alle blogginnlegg