Du har en kampanjekode! Registrer prøvekonto nå og spar kr 500!
English Svenska Norsk
Blogg infoskjermen.no

Enklere administrasjonssider

Publisert 24.01.2012 av Favo
Teksten på denne sida er ikke lenger oppdatert.

I versjon 2.0, som nå er lagt ut, utnytter vi skjermen på administrasjonssidene langt bedre enn vi har gjort tidligere. Ny layout er både bedre å se på og mer effektivt, også på iPhone og iPad.

Versjon 2.0

Vi har nå lagt ut versjon 2.0. Versjonen inneholder en rekke endringer på administrasjonssidene, som gjør dem mer oversiktelige og enklere å bruke. Endringene er ikke gjort for å "pynte", men for at sidene skal være bedre tilpasset til ulike skjermstørrelser og for å fjerne "støy" for brukerne.

Det visuelle bildet mindre avansert

Lista over hva som er endret er lang; ny listevisning av oppslag, fjernet undertitler på avanserte oppslag, gjort toppmenyene mindre (slik at mer plass kan brukes til innhold), tydeligere avkrysningsboks for valg av skjerm til et oppslag og færre bilder (ikoner) som gjør sida raskere å laste, er noen av endringene. Sidene er også bedre tilpasset visning på iPad.

Ny måte å velge nytt oppslag

I toppen har vi fjernet mange av lenkene til å opprette oppslag. Nå må du velge mellom "skriv oppslag", som åpner nytt tekstoppslag, og "velg oppslagstype". Trykker du på "velg oppslagstype" får du opp ei liste slik at velge andre oppslagstyper.

 

Spørsmål eller kommentarer? Send e-post til support@infoskjermen.no!Arkiv over alle blogginnlegg