Du har en kampanjekode! Registrer prøvekonto nå og spar kr 500!
English Svenska Norsk
Blogg infoskjermen.no

Versjon 2.0 lansert!

Publisert 21.01.2012 av Favo
Teksten på denne sida er ikke lenger oppdatert.

Fredag kveld la vi ut versjon 2.0 av infoskjermen.no. Vi gleder oss, - en ny milepæl er nådd!

Hva er nytt?

Versjon 2.0 kjennetegnes med ny layout og funksjonalitet på administrasjonssidene, bedre tilpasning av administrasjonssidene til mobile enheter og optimalisering for at applikasjonen skal oppleves raskere for brukerne.

Her kan du lese mer om hva som er nytt:

Milepæl

Vår første beta (versjon 0) ble lansert 16. desember 2009, og var gratis frem til 2. mars 2010 da vi lanserte vår første offisielle versjon (versjon 1). Fredag lanserte vi versjon 2.0 - først og fremst kjennetegnet av en layout av administrasjonssidene som er tilpasset mobile enheter, som bl.a. iPhone og iPad. 

Solid feste

Med over 400 skjermer som er i drift på vårt system daglig, jevn vekst, nyvunnet konkurranse hos D-IKT og et godt samarbeid med NDS har vi fått et solid feste i markedet. Daglig er det nye kunder som finner oss og som oppretter  og aktiverer kontoer.

Takk til brukerne!

Vi hadde ikke vært der vi er i dag om det ikke var for hjelp av dere som bruker løsningen vår; brukerne har gitt oss svært mye hjelp både i form av tips til utviklingsarbeidet og i markedsføringsarbeidet. Tusen takk!

Ta gjerne kontakt med oss på  support@infoskjermen.no, http://twitter.com/infoskjermen eller http://www.facebook.com/infoskjermen! Vi vil gjerne ha tips, innspill og hjelp i fortsettelsen også ;-)

 Arkiv over alle blogginnlegg