English Svenska Dansk Norsk
Blogg infoskjermen.no

Det nye "skolesystemet"

Publisert 04.01.2012 av Favo
Teksten på denne sida er ikke lenger oppdatert.

Mange har funnet ut at infoskjermen.no er en løsning som forenkler og effektiviserer skolehverdagen! Blant mange forskjellige kunder er det langt over hundre skoler som bruker oss, og stadig flere kommer!

Bilde fra http://universitywikinodewiki.wikia.com/

Enkelt og rimelig

- IT-ansvarlig viste meg hvordan jeg skulle bruke infoskjermen.no én gang, og så kunne jeg det, fortalte en rektor nylig.

Det er enkelt og rimelig å komme i gang, det er rimelig i drift og det er så enkelt å administrere at alle kan gjøre det. Det er ikke alle skolesystemer en kan si det om ;-)

Alle skoleslag

På listene våre finner vi alle skoleslag; barneskoler, ungdomsskoler, videregående skoler, høgskoler, folkehøgskoler, bibelskoler, kulturskoler, offentlige skoler, private skoler, internatskoler og ulike opplæringssentre.

Og stadig flere kommer; i disse dager venter vi i spenning på at infoskjermen.no skal tas i bruk på mange skoler i Drammensregionen.

Den moderne oppslagstavlen

Infoskjermen.no er den moderne oppslagstavlen, og fanger oppmerksomhet til elever, ansatte og besøkende. Her vises vaktplaner, værmeldinger, nyheter, bilder, filmer og beskjeder. Oppslag kan hentes automatisk fra mange kilder, bl.a. kalendere og LMS.

Du kan vise likt og ulikt innhold på skjermer som har ulike målgrupper; noen oppslag skal vises både til elever og lærere, andre skal bare til en av gruppene. Du velger enkelt hva som skal vises hvor.

Enkelt å komme i gang

Du trenger to ting for å komme i gang:

 

Har du spørsmål eller kommentarer? Send til support@infoskjermen.no
Vi svarer så snart vi kan, og senest innen 24 timer!Arkiv over alle blogginnlegg
« Rammeavtale med D-IKT   ||   Fang oppmerksomhet med infoskjermer »