English Svenska Dansk Norsk
Blogg infoskjermen.no

Rammeavtale med D-IKT

Publisert 27.12.2011 av Favo

- Vi har valgt infoskjermen.no. Prisen er meget god. Firmaet vant på god pris og funksjonalitet og fleksibilitet. Det bør ikke ta mer enn en time å lære seg programmet og sette det opp, sier Tom Fanuelsen i D-IKT

<a href=http://www.d-ikt.no>D-IKT sine nettsider</a>

D-IKT - et samarbeid rundt Drammen

Drammensregionen IKT (D-IKT) er et interkommunalt samarbeid mellom kommunene Drammen, Røyken, Sande og Svelvik. D-IKT leverer IKT-tjenester til kommunene. I dag har D-IKT 45 ansatte fordelt på tre avdelinger i tilegg til staben og ledelsen. D-IKT-kommunene har tilsammen ca 98.000 innbyggere og det er ca 6.250 som er ansatt i de fire kommunene.

Favo AS vant konkurranse

I sommer utlyste D-IKT konkurranse for programvare for styring av informasjonsskjermer. I konkurransen deltok vi i konkurranse med to andre aktører. Da D-IKT skulle vurdere tilbudene vurderte de pris (40 %), funksjonalitet (40 %) og support (20 %). I begrunnelsen for valget av infoskjermen.no skriver D-IKT: "Infoskjermen.no / Favo AS har totalt sett det beste tilbudet. De er vurdert best på pris og funksjonalitet"

- Nå skal vi sette oss ned sammen med NDS og Favo og planlegge utrulling av infoskjermer på alle skolene i Drammensregionen. I tillegg kan det bli aktuelt å plassere infoskjermer på andre kommunale enheter, som f.eks. bibliotek og rådhus. Vi håper å få på plass de første infoskjermene i løpet av februar og mars, forteller Tom Fanuelsen som er er rådgiver i Prosjektavdelingen. Han har ledet prossessen med valg av programvare for infoskjermer for D-IKT.

Flexiavtale med stort potensiale

Et viktig prinsipp for oss er at vi skal holde samme priser til alle. Når du får et tilbud fra oss skal du være trygg på at du får den beste prisen, uten å måtte prute eller be om rabatter. Sammenlignet med våre konkurrenter beskriver D-IKT vår pris som "meget god". 

D-IKT har 44 skoler under sine "vinger". De mest optimistiske anslagene fra D-IKT er at det kan bli opptil 150 skjermer i deres avtale. Vi gleder oss!

NDS med på laget

Norsk Data Senter (NDS) blir leverandør av maskinvare. Anbudskonkurransen var på programvare, men D-IKT har rammeavtale med NDS, slik at det er NDS som vil bli leverandør av infoskjermene til skolene i Drammensregionen.

NDS har god kompetanse på å sette opp skjermer med vår løsning, slik at skjermene kan skrus rett opp på veggen når de ankommer mottakerne.

- Veldig enkelt

- Infoskjermen.no er en ren web-applikasjon, krever kun en url, så innlegging og administrasjon/oppdateringer er veldig enkelt. Prisen er meget god. Favo AS vant på god pris og funksjonalitet/fleksibilitet. Det bør ikke ta mer enn en time å lære seg programmet og sette det opp, avslutter Tom Fanuelsen i D-IKT.

Vi takker D-IKT for rammeavtalen, og gleder oss til samarbeidet i fortsettelsen! :-)

 

Spørsmål eller kommentarer? Send e-post til support@infoskjermen.no!Arkiv over alle blogginnlegg
« Prøv oss på våre verdier   ||   Det nye "skolesystemet" »