Du har en kampanjekode! Registrer prøvekonto nå og spar kr 500!
English Svenska Norsk
Blogg infoskjermen.no

Brukerrolle og tilpasning av skjermer

Publisert 11.11.2011 av Favo
Teksten på denne sida er ikke lenger oppdatert.

Nå er det mulig å gi brukere ulike tilgang, skjule eller endre farger på brødsmuler, bytte side for sidestolpen og fjerne infoskjermen-logo. Overgangene mellom oppslag er også blitt finere. Vi har lagt ut versjon 1.40.

Finere overganger

Vi har implementert CSS3-transitions som vil gi finere overganger mellom oppslagene, særlig på bildeoppslag. Dette - i tillegg til at vi fortsatt anbefaler nettleseren Google Chrome - vil gi en bedre opplevelse av visningen på infoskjermen.

Brukerrolle

Nå kan du gi ulik tilgang til ulike brukere. På en skole kan f.eks. inspektør og ikt-ansvarlig ha full tilgang til alle skjermer (administratorer) og så kan kontorpersonale, miljøarbeidere og lærere få begrenset tilgang til en eller flere skjermer. Funksjonen er tilgjengelig for alle kontotypene som har mer enn en bruker, dvs. PLUS, SUPER og PRO.

For å tilpasse brukertilgang velger du "Innstillinger" og "Brukere". Brukere kan gis tilgang til å lage oppslag uten å publisere disse til skjermer, publisere/redigere egne oppslag til bestemte skjermer eller de kan få full tilgang (administrator).

Tilpasse brødsmuler og bytte side for sidestolpen

Brødsmulene, altså boksene som markerer hvor mange oppslag som vises på skjermen og hvor langt du er kommet i runden, kan du nå tilpasse til mørk eller lys bakgrunn. Eller du velge at brødsmulene ikke skal vises.

Du kan også velge om sidestolpe skal vises på høyre eller venstre side på en skjerm. Til nå har sidestolpen stått fast på venstre side.

For å endre brødsmuler eller sidestolpeplassering går du inn på "Endre" på en skjerm, og velger så "Visningsvalg".

Fjerne logo i hjørnet oppe til høyre

Kunder som har kontotypene SUPER eller PRO får i tillegg nå mulighet for å fjerne visning av logoen for infoskjermen.no oppe til høyre på skjermene. Dette valget gjøres på samme sted som brødsmuler og sidestolpeplassering; gå inn på en skjerm, velg "Endre" og "Visningsvalg". På skjermer uten sidestolpe vil logoen bli helt borte. På skjermer med sidestolpe vil logoen vise smått nederst i sidestolpen.

Har du spørsmål eller kommentarer? Send en mail til support@infoskjermen.no.Arkiv over alle blogginnlegg