Du har en kampanjekode! Registrer prøvekonto nå og spar kr 500!
English Svenska Norsk
Blogg infoskjermen.no

Godt samarbeid med NDS

Publisert 31.10.2011 av Favo
Teksten på denne sida er ikke lenger oppdatert.

Etter et halvt års samarbeid gleder vi oss over det vi har fått til sammen med NDS - og vi ser frem til fortsettelsen!

John Andreassen, Olav Flaten og Svein Inge Eggebø hos NDS i Stavanger.

Utfyller hverandre

Norsk Data Senter (NDS) er spesialister på maskinvare, og leverer pakker som er tilpasset visning av infoskjermen.no. Vi i Favo AS ønsker å konsentrere oss om utvikling av infoskjermen.no og bli enda bedre på vårt produkt. Gjennom samarbeidet mellom NDS og Favo får våre kunder tilgang til en solid kompetanse på både programvare og maskinvare til infoskjermer. 

Flere nye pakker

Hittil har våre kunder fått tilbud om en 46" Samsung-skjermpakke til en svært gunstig pris. Nå kan NDS i tillegg tilby skjermpakker med skjermer i størrelsene 32" og 40". Her kan du lese mer om pakkene som NDS tilbyr våre kunder til gode priser. 

NDS tilbyr ferdig oppsett

NDS tilbyr også våre kunder at de kan åpne og konfigurere infoskjermene slik at det bare gjenstår å pakke opp og skru opp infoskjermen når den kommer i posten. Dette kan du gjerne gjøre selv, men ønsker du å slippe kan NDS tilby dette for kr 2500 eks mva og frakt.

Kundeavis med 85.000 i opplag

NDS har en kundeavis som distribueres med 85.000 i opplag. I neste nummer vil vår første store avtale - 26 skjermer til Mesterbakeren - få omtale i avisen. Vi gleder oss, og håper flere får øynene opp for både infoskjermen.no og skjermene fra NDS!

Samarbeid, men ikke binding

Selv om vi har et tett samarbeid med NDS ligger det ikke absolutte bindinger om at våre kunder må benytte maskinvare fra NDS. Har kunden utstyr selv, eller egne avtaler som må følges, kan dette selvsagt benyttes. Vi liker imidlertid å kunne anbefale å benytte NDS' løsningstilbud. De har i kraft av sin nasjonale størrelse svært konkurransedyktige betingelser og har spesialisert og høy kompetanse på skjermløsninger.

 

Har du spørsmål eller kommentarer? Send e-post til support@infoskjermen.no eller til Svein Inge Eggebø hos NDS (sie@nds.no)Arkiv over alle blogginnlegg