Du har en kampanjekode! Registrer prøvekonto nå og spar kr 500!
English Svenska Norsk
Blogg infoskjermen.no

Bakgrunn med egen grafisk profil

Publisert 19.09.2011 av Favo
Teksten på denne sida er ikke lenger oppdatert.

Infoskjermer er et ypperlig sted til å profilere egen bedrift. Nå tilbyr vi å lage spesialtilpassede bakgrunner som tar seg bra ut og som fremmer innholdet.

Bygger identitet

Grafiske profiler har til hensikt å få en merkevare til å "sette seg" og å bygge identitet. Det gjelder enten det er Mesterbakeren eller Dahlske videregående skole som eier skjermen. 

Infoskjermer som har grafisk profil tilsvarende virksomhetens nettside, brosjyrer, annonser osv er med å understøtter annet informasjons- og markedsføringssamarbeid. 

Vi kan hjelpe deg

Vi er glade for å kunne presentere at vi nå kan tilby å lage egne bakgrunner til våre kunder for fastpris kr 2995 eks. mva. Send oss logo i god kvalitet, eventuelle andre elementer i den grafiske profilen, og skriv litt om hva dere ønsker, så lager vi forslag og kan legge inn på skjermene når dere er fornøyd. 

Du kan også gjøre det selv

Du kan gjøre det selv, men mange synes det er vanskelig. Vi har tidligere skrevet om størrelsesforhold og mål som trengs for å lage bakgrunn til infoskjermer. Her kan du lese mer om dette: http://infoskjermen.no/2011/01/17/tilpass-med-egen-bakgrunn

Spørsmål eller kommentarer? Send e-post til support@infoskjermen.no!Arkiv over alle blogginnlegg