Du har en kampanjekode! Registrer prøvekonto nå og spar kr 500!
English Svenska Norsk
Blogg infoskjermen.no

Nyttige kalenderoppslag

Publisert 23.08.2011 av Favo

For mange vil kalenderoppslag være både nyttig og tidsbesparende. Og enkelt er det også - både å komme igang og å vedlikeholde.

Reservasjon av kunstgressbane

Idéen bak kalenderoppslag

Idéen bak kalenderoppslag er å slippe å lage et eget oppslag (enten det er på oppslagstavla eller på inforskjermene) når det skjer noe. Infoskjermen.no henter og oppdaterer automatisk hendelser fremover i tid fra en digital kalender.

Du velger selv om det skal vises hendelser kun for i dag, eller om det skal vises fremover også, og hvor mange hendelser (3, 5, 7, 10 eller 15) som skal vises samtidig.

Henter fra kalender på Internett

Innholdet i kalenderoppslag hentes fra kalendere på Internett, via standardformatet for kalendere - ics. Dette er samme format som brukes hvis du skal abonnere på en kalender på telefonen. Hvis kalenderen kan levere ics-format kan du også vise den på infoskjermer.

Mange har slike kalendere tilgjengelig gjennom e-postsystemet de bruker (f.eks. Outlook), hvis ikke går det an å bruke f.eks. Google-kalender som er gratis. Eller du kan kombinere ved at du sender invitasjon fra Outlook til Google-kalende for de hendelsene du vil at skal vises på infoskjermene.

Reservasjoner, aktiviteter, middagsmeny oppdateres automatisk

Kalenderoppslag kan brukes til så mangt. Reservasjoner av møterom. Informasjon til elever om aktiviteter. Middagsmeny den neste uka. Reservasjon av kunstgressbane. Mulighetene er mange, og det beste er at oppslagene oppdateres automatisk. Med en gang hendelsen er slutt vil den slutte å vise på infoskjermene. Du kan legge inn langt frem i tid, du kan legge inn repeterende hendelser - og du slipper å huske å henge opp og ta ned lister og lignende.

Vi bruker kalenderoppslag selv, og synes det er genialt ;-)

 

Spørsmål eller kommentarer? Send en mail til oss: support@infoskjermen.no!Arkiv over alle blogginnlegg