Du har en kampanjekode! Registrer prøvekonto nå og spar kr 500!
English Svenska Norsk
Blogg infoskjermen.no

Ny avtale med Mesterbakeren

Publisert 02.08.2011 av Favo

Vi heiser flagget og gratulerer Mesterbakeren, NDS og oss selv! Mesterbakeren har bestilt infoskjermen.no og 26 skjermer.

Mesterbakeren

Brød- og bakervarer til REMA 1000

Mesterbakeren er leverandør av ferske brød- og bakervarer til REMA 1000. Deres bakerier forsyner hver dag rundt 470 REMA-butikker over hele landet med ferske brød, boller, rundstykker, kaker og konditorvarer.

NDS og skjermer fra Samsung

Norsk Data Senter (NDS) er vår samarbeidspartner på datautstyr. NDS og infoskjermen.no utgjør dermed et komplett tilbud, noe som Mesterbakeren har funnet så interessant at de i valg mellom ulike tilbud så vår løsning som mest attraktiv.

- Komplekse løsninger krever fagkompetanse. NDS leverer det utstyrsmessige rammeverket og infoskjermen.no leverer system for styring og visning av innhold. At Mesterbakeren velger vår totalløsning viser at det er markedskraft i gode samarbeid, sier direktør Olav Flaten i NDS Stavanger.

Mesterbakeren har bestilt 26 skjermer som skal henges opp på tilsammen 11 lokasjoner.

Informasjon til ansatte

Infoskjermen.no brukes av Mesterbakeren til informasjon til ansatte på bakeriene. Ansatte som ikke har arbeidsplass ved en pc kan nås gjennom informasjonsskjermer som henges opp på arbeidsplassen.

- Vi har sett på flere alternativer før vi konkluderte med å gå for infoskjermen.no, forteller IT-ansvarlig Steinar Bøe hos Mesterbakeren. Infoskjermen.no dekker våre behov både nå og i overskuelig fremtid, prismodellen passet oss godt og det betyr mye at lokale redaktører kan oppdatere skjermene.

Bedre enn statisk informasjon

Der det er behov for bedre enn statisk informasjon har infoskjermen.no et markedspotensiale. Løsningen vår er enkel å sette opp og drifte og det er enkelt å oppdatere innholdet på skjermene. Brukergrensesnittet er meget intuitivt, og brukere kan gis rettigheter til ulike skjermer.

Samarbeidet med NDS er en døråpner for infoskjermen.no, slik at vi kan komme inn på et marked vi ikke kunne nådd alene.

Vi takker Mesterbakeren for tilliten, og gleder oss til samarbeid med dem og NDS videre!Arkiv over alle blogginnlegg