Du har en kampanjekode! Registrer prøvekonto nå og spar kr 500!
English Svenska Norsk
Blogg infoskjermen.no

Fjernstyr med TeamViewer

Publisert 06.07.2011 av Favo

Vi har tidligere skrevet om fjernstyring av infoskjermer og ulike programvare til å gjøre dette med. Etter å ha prøvd forskjellige verktøy falt vår valg på TeamViewer.

TeamViewer

Fjernstyring av infoskjermer

Det er ikke nødvendig å koble seg til den enkelte infoskjerm-pc for å oppdatere hva som vises i nettleseren på infoskjermene - det oppdateres automatisk fra infoskjermen.no, men stundom er det nødvendig å restarte, kjøre Windowsoppdateringer el.l. på selve pc-en som er koblet til infoskjermen, og da er det greit å slippe å gå rundt til alle.

Enkelt å installere

nedlastingssida til TeamViewer finner du TeamViewer Host som installeres på infoskjerm-pcen som skal fjernstyres. Legg inn passord og noter ID-en som dukker opp på slutten av installasjonsprosessen.

På din egen maskin (som du skal fjernstyre fra) legger du inn TeamViewer fullversjon og via denne kan du styre infoskjerm-pcene.

Ulike lisenser

TeamViewer har ulike lisenser, og er gratis for privat og ikke-kommersiell bruk. Hvis du skal kjøpe lisens kan du benytte kupong-kode 88952-72-567223 som gir deg 3 % rabatt.

TeamViewer kan også brukes til møter og fjernsupport.

Les mer om TeamViewer her: http://teamviewer.com/no/

 

Spørsmål eller kommentarer? Send e-post til support@infoskjermen.no!Arkiv over alle blogginnlegg