Du har en kampanjekode! Registrer prøvekonto nå og spar kr 500!
English Svenska Norsk
Blogg infoskjermen.no

Knips bilde - få Flax

Publisert 06.06.2011 av Favo
Teksten på denne sida er ikke lenger oppdatert.

Vi trenger din hjelp og premierer alle bidrag! Send bilde av din infoskjerm, så sender vi tre Flax-lodd til deg.

Send bilde, så sender vi Flax-lodd til deg

Vi har over 200 kunder og like mange skjermer plassert i hele Norge. Vi legger ikke skjul på at vi vil ha enda flere kunder, og ønsker å presentere oss på en best mulig måte. I den sammenheng trenger vi hjelp fra deg som allerede har en infoskjerm.

Vi kunne ha illustrert infoskjermen.no med skisser, illustrasjonsfoto og tegninger, men vet at en infoskjerm kan være så mangt. Konseptet infoskjermen.no er genialt enkelt, alt du trenger er en nettleser, noe som også gjør det utrolig fleksibelt. 

Ta frem din mobil eller ditt kamera og send oss et bilde av din skjerm plassert i dine omgivelser, og send det til support@infoskjermen.no.  Merk e-posten med navn og adresse så sender vi deg tre Flax-lodd i retur. Er du skikkelig heldig vinner du kr 1 000 000 :-) 

Du trenger ikke være kunde for å sende bilde, men vi krever at vi må bruke alle innsendte bilder vederlagsfritt og at aktuell bedrift kan bli oppført på vår liste over referanser.Arkiv over alle blogginnlegg