Du har en kampanjekode! Registrer prøvekonto nå og spar kr 500!
English Svenska Norsk
Blogg infoskjermen.no

Samarbeidsavtale med Norsk Data Senter

Publisert 13.05.2011 av Favo

Denne uken inngikk vi samarbeidsavtale med Norsk Data Senter (NDS) for å kunne tilby skjermer og hardware med høy kvalitet til meget konkurransedyktige priser.

www.nds.no

Utstyrspakke

Om kort tid vil vi presentere en utstyrspakke som kan bestilles fra NDS. Pakken vil inneholde skjerm, pc, skjermoppheng, tastatur, mus og nødvendige kabler - alt som trengs for å komme i gang med infoskjermen.no. Utstyret vil være av proff-kvalitet, som er bygd for å kjøres døgnkontinuerlig, og prisene vil være svært konkurransedyktige.

NDS - en solid leverandør

Norsk Data Senter (NDS) har sitt hovedkontor i Moss, ble opprettet i 1979, har 130 ansatte, og hadde en omsetning på kr. 450 mill. i 2010 og en forventet omsetning i 2011 på kr 500 mill. NDS har kontorer i Moss, Bergen, Trondheim og Stavanger, og har en kundeportefølje bestående av store og mellomstore kunder i offentlig og privat sektor. I undersøkelser kommer NDS meget godt ut på kundetilfredshet, og de er en solid leverandør av IKT-utstyr og tjenester.

Vi gleder oss over å ha funnet en meget lovende samarbeidspartner, og gleder oss til å kunne presentere utstyrspakken! :-)

 

Spørsmål eller kommentarer? Send e-post til support@infoskjermen.no!Arkiv over alle blogginnlegg