Du har en kampanjekode! Registrer prøvekonto nå og spar kr 500!
English Svenska Norsk
Blogg infoskjermen.no

Oppdatering av avtalebetingelser

Publisert 13.05.2011 av Favo
Teksten på denne sida er ikke lenger oppdatert.
Du finner oppdatert informasjon her.

Med en voksende kundeportefølje må vi oppdatere avtalebetingelsene, slik at vi fortsatt kan levere stabile og gode tjenester til en rimelig pris.

Telling av skjermer

I prissettingen av av de ulike pakkene (START, PLUS, SUPER, PRO og FLEXI) er antall skjermer ett av kriteriene for plassering av kunder i rett prisgruppe. Her presiserer vi nå - og endrer praksis - til at det er antall skjermer som vises som skal telles. Hvis det er flere skjermer koblet til samme pc via "splitter" er det altså antall skjermer som skal telles, ikke antall pc-er.

Bakgrunnen for at vi gjør denne endringen er at kunder med distribuerte skjermer kommer uforholdsmessig rimelig ut i forhold til kunder som har en pc pr skjerm.

Deling av live-adresse

Fra tid til annen har vi opplevd at kunder har delt ut live-adressen (nettadressen som brukes på infoskjermene) på nettside eller internt i organisasjonen - slik at brukere kan åpne visning på egen pc. Hver gang live-adressen åpnes registreres dette som en infoskjerm, noe som belaster systemet og serverne våre. Vi vil defor understreke at det ikke er tillatt å dele live-adresser på denne måten.

Vi arbeider med en løsning for å kunne presentere innhold på infoskjermer på en måte slik at mange brukere kan gå inn direkte på en egen nettadresse. Når denne funksjonen lanseres - vi planlegger i løpet av høsten - vil en kunne dele ut en nettadresse til brukerne, og så kan de åpne denne på egen mobil eller datamaskin for å se innhold på infoskjermer.

 

Vilkårene kan leses i sin helhet her: Avtalebetingelser for infoskjermen.no  

Våre avtalebetingelser må godtas av nye kunder samt av eksisterende kunder ved fornying av kontrakt.  Arkiv over alle blogginnlegg