Du har en kampanjekode! Registrer prøvekonto nå og spar kr 500!
English Svenska Dansk Norsk
Blogg infoskjermen.no

Vi lanserer "Flexi"!

Publisert 30.03.2011 av Favo
Teksten på denne sida er ikke lenger oppdatert.
Du finner oppdatert informasjon her.

Flexi er prisplanen for kommuner, konsern, organisasjoner o.l. som ønsker at enheter skal ha en egen konto og som ønsker å ha mulighet for at faktura sendes direkte til enhetene.

Med "Flexi" kan du sette sammen mange kontoer til en avtale, men fortsatt få fakturaer til hver enhet.

Hva er "Flexi"?

Med Flexi får alle kontoer fritt antall brukere, mulighet til å skjule vår logo, og prisen bestemmes kun av antall skjermer. Prisen pr skjerm er fast kr 1650 eks. mva pr år. Eneste krav er at kontoene tilsammen har minst 20 skjermer i løpet av første året. Hvis dette ikke innfris vil kontoene bli flyttet over på ordinære kontoer ved neste fakturering.

Hvordan?

Før enheter kan velge kontotypen må kommunen, konsernet eller organisasjonen sentralt inngå avtale om Flexi. Dette gjøres ved å ta kontakt med oss på support@infoskjermen.no. Alle enhetene får 30 dagers prøvetid når de registrere en konto, og gir oss beskjed om at de inngår i en Flexi-avtale. Ved aktivering av kontoen velge de selv hvor mange skjermer de trenger, og hvor fakturaen skal sendes. Hver enhet kan når som helst oppgradere etter behov.

Hvorfor flexi?Arkiv over alle blogginnlegg
« Infoskjerm på russisk   ||   Gratis trekningsprogram »