Du har en kampanjekode! Registrer prøvekonto nå og spar kr 500!
English Svenska Norsk
Blogg infoskjermen.no

Oppgradering utsatt

Publisert 28.02.2011 av Favo

Vi møtte uforutsette utfordringer da vi skulle oppgradere i helga. I uka som kommer vil vi arbeide videre med å få på plass det som trengs for å kunne oppgradere.

Nester oppdatering kommer...

Etter en intensiv helg med forsøk på å oppgradere fra versjon 1.4 til 1.5 måtte vi kaste inn håndkleet. Foreløpig.

Vår utviklerserveren har et noe annet oppsett enn produksjonsserveren, og dette har gitt oss uventede utfordringer med å få generert PDF ved fakturautsending. Vi fortsetter å arbeide med oppgradering utover uka, og oppdaterer her når vi får oppgradert.

Oppgraderingen skal i utgangspunktet ikke skape problemer for skjermer som vises live, men enkelte kan oppleve at infoskjermene kan gå ned den kvelden/natta vi oppgraderer. Dette gjelder særlig dem som kjører infoskjermene på live-adresse uten passord, men som har satt passord også.Arkiv over alle blogginnlegg