Du har en kampanjekode! Registrer prøvekonto nå og spar kr 500!
English Svenska Norsk
Blogg infoskjermen.no

Dashbord gir bedre oversikt

Publisert 24.02.2011 av Favo
Teksten på denne sida er ikke lenger oppdatert.

I helgen lanserer vi versjon 1.5. Dashbord, status for skjermer, endret forhåndsvisning og bedre skjerm-adresser er blant nyhetene.

Dashbord

-- Oppdatert: Vi arbeider med oppdatering i løpet av helgen --

Dashbord

Dashbord er en oversiktsside som viser de siste oppslagene, status på skjermene (se nedenfor) og gir enkel tilgang til å opprette nye oppslag. Hensikten med siden er å gi enkel oversikt og rask tilgang til det viktigste.

Status for skjermer

En infoskjerm vil fortsette å se normal ut selv om den mister kontakt med internett, f.eks. hvis det trådløse nettverket den er tilkoblet går ned. På dashbordet vil du nå få oversikt over status på skjermene dine - om de har kontakt med systemet eller ikke. Dette gjør det langt lettere å kontrollere at alle skjermene er ok.

Bedre forhåndsvisning

Forhåndsvisning av oppslag og skjerm er nå endret slik at det nå vises i et eget pop-up-vindu. Det gir bedre oversikt og forenkler forhåndsvisningen. Det er fremdeles mulig å vise forhåndsvisning i fullskjerm hvis en ønsker det.

Bedre og sikrere adresser til skjermene

Det vil fra nå av bare være en adresse (URL) til skjermene som skal vises, og du kan velge om adressen skal passordbeskyttes eller ikke. Du får også mulighet til å lage ny adresse til skjermen, f.eks. hvis uvedkommende har fått tilgang til skjermadressen og du vil stenge dem ute.

Kunder som nå bruker live-adresse uten passord, men har satt passord på skjermen vil måtte starte sine skjermer på nytt med ny adresse.

Fakturering

Vi arbeider med automatisering av fakturereringsrutiner. I versjonen som nå legges ut har vi forbedret funskjonalitet for å velge rett betalingsplan og å fylle inn fakturainformasjon. Nye kunder vil også måtte aktivere kontoen sin før vi sender første faktura.

 

Spørsmål eller kommentarer? Send e-post til support@infoskjermen.no!Arkiv over alle blogginnlegg