Du har en kampanjekode! Registrer prøvekonto nå og spar kr 500!
English Svenska Norsk
Blogg infoskjermen.no

Hvilket år!! :-)

Publisert 15.12.2010 av Favo
Teksten på denne sida er ikke lenger oppdatert.

Et begivenhetsrikt år har gått siden vi lanserte første beta-versjon. Året har vært en fest for oss, og vi gleder oss til fortsettelsen!

Andreas, Leif og Torleiv

Lanseringer og utvikling

16. desember 2009 lanserte vi første betaversjon av infoskjermen.no. Værmelding fra Yr, nyheter fra RSS og tekstoppslag var på plass. Frem mot lansering av versjon 1 fikk vi på plass visning av bilder, sidestolpe og tidsstyring.

2. mars 2010 lanserte vi versjon 1. Og utover våren og sommeren fortsatte vi å forbedre og videreutvikle løsningen:


I tillegg er mye av arbeidet som er gjort skjult for brukerne, men som sikrer at løsningen er stabil. Når dette skrives i midten av desember  har vi logg på skjermer som har kjørt siden starten på juli! Blant annet har vi i oktober flyttet server fra Oslo til London, noe som gir oss langt bedre kapasitet og kontroll.

Markedsføring

I løpet av året har vi hatt stand på KFFs IKT-dag, NKUL og KFFs skolelederkonferanse. NKUL var uten tvil den største, men samlingene hos KFF har vært både nyttige og svært trivelige. Samlinger som disse gir oss gode muligheter til å presentere infoskjermen.no for målgruppen.

1. november kåret vi Einar Rydal til vinner av en iPhone 4. Han, og de andre deltakerne i konkurransen, sendte tilsammen mellom 1000 og 1500 e-poster der de tipset om oss. Mange takk for innsatsen!

Det neste året

Utviklingen fortsetter. Planen er ikke fastspikret, og vi vil vurdere fortløpende hva som er neste steg. Det viktigste for oss er at brukeropplevelsen er så god som mulig, og at løsningen er stabil. Vi får stadig innspill om ønsker og ideer om funskjonalitet, og vi vil gjerne ha flere!

 

Har du spørsmål eller kommentarer? Send en e-post til support@infoskjermen.no!Arkiv over alle blogginnlegg