Du har en kampanjekode! Registrer prøvekonto nå og spar kr 500!
English Svenska Norsk
Blogg infoskjermen.no

Endelig kalender og brødsmuler

Publisert 13.10.2010 av Favo

I dag tidlig la vi ut versjon 1.30. Markering av hvor en er i runden av oppslag på en skjerm er den mest synlige forandringen. Vi lanserer også visning av oppslag med kalender som BETA.

Etter oppdatering vil det være noen små bokser øverst til venstre på infoskjermene som markerer hvor langt en er kommet i runden av oppslag (vi kaller dette brødsmuler). Hvis det er fem oppslag på en skjerm vil det være fem bokser, og så vil det markeres hvilket oppslag som vises nå. Hensikten er at de som leser infoskjermene skal få et bilde av hvor mye informasjon som ligger på skjermene, og hvor lang tid det tar å se hele runden.

Abonner på en kalender

Testing med kalenderoppslag fortsetter og vi lanserer nå visning av kalendere som BETA. Hvis du f.eks. har en Google-kalender kan du abonnere på denne slik at kalenderhendelser vises på infoskjermer. Det er viktig å understreke at kalenderoppslag er BETA (dvs test), og vi vil gjerne ha tilbakemeldinger til support@infoskjermen.no hvis du oppdager feil :-) Hjelpevideo kommer!

Mange nye kunder!

Vi får stadig flere, og større kunder, og vi flytter derfor server fra Oslo til London. Flyttingen vil gi oss mer datakraft enn vi har i dag. Flyttingen ble gjort nå, før vi har fått problemer, slik at vi forhåpentligvis unngår problemer etter hvert som vi får flere kunder. 

Bedre tilbakemelding til kunder i testperioden

Det er også flere mindre og lite synlige endringer i den nye versjonen. Auto-mailer til brukere i prøveperioden og tydeligere plassering av valg for å avslutte konto, slik at vi ikke fakturerer de som ikke vil fortsette, lenker til FAQ og nyheter er noen. 

Veien videre

I tida fremover vil fokus i utviklingsarbeidet være kalenderfunksjonen slik at denne kan gjøres tilgjengelig for alle og å lage brukerrolle slik at ikke alle brukere trenger å ha tilgang til alt.

Har du spørsmål eller forslag? Send en mail til support@infoskjermen.no!Arkiv over alle blogginnlegg