Du har en kampanjekode! Registrer prøvekonto nå og spar kr 500!
English Svenska Norsk
Blogg infoskjermen.no

Raskere og enklere med versjon 1.10

Publisert 05.07.2010 av Favo

Vi arbeider hele tiden med å gjøre infoskjermen.no raskere og enklere å bruke. I natt har vi lansert versjon 1.10.

Flere av endringene er lite synlige, men vil bety mye for å forbedre opplevelsen for brukerne. Vi har bl.a. halvert tiden nettleseren bruker på å vise deg en side i administrasjonssidene, gjort slik at å fjerne oppslag fra en skjerm tar noen hundredeler (før kunne det ta flere sekund), fikset feilen som gjorde at oppslag blei liggende over hverandre i sidestolpen, og - ikke minst - integrert søk etter stedsnavn fra yr.no, slik at man slipper å gå til yr.no for å legge til en værmelding. Vi har også lagt inn funksjon for å kopiere en skjerm, slik at alle oppslag og innstillinger fra en eksisterende skjerm følger over på en ny. 

Send oss tips og tilbakemeldinger på support@infoskjermen.no!

God sommer!Arkiv over alle blogginnlegg