English Svenska Dansk Norsk
Blogg infoskjermen.no

Grunner til å droppe PowerPoint

Publisert 04.06.2010 av Favo

Mange bruker PowerPoint til infoskjermer. Her kommer "repriseartikkel" med gode grunner for å bruke infoskjermen.no i stedet.

Mange bruker PowerPoint til infoskjermer. Hvorfor bytte til vår løsning?

Nyheter fra nettet: Vis nyheter fra f.eks. NRK på dine skjermer. De fleste nettsider har mulighet for å hente ut nyheter i såkalt RSS. Klipp ut adressen og lim inn i et oppslag, så har du en skjerm som alltid viser siste nytt. Du kan gjerne legge inn flere RSS-feeder som oppslag. Du kan legge inn både som oppslag og som bunnlinje på skjermen.

Værmelding fra YR: Søk opp ditt sted i Yr, kopier URL-en (som står i adressefeltet) og legg inn som oppslag. Så enkelt kan du vise værmelding for dine steder på dine skjermer. Du kan gjerne legge inn flere værmeldinger.

Distribuer oppslag til de skjermene du vil: Hvert oppslag lages bare en gang, og så velger du hvilke skjermer dette skal vises på. Du trenger ikke ha en presentasjon for hver skjerm, alle skjermene administreres fra samme innlogging.

Mange kan administrere: Du kan invitere andre til å være med å administrere skjermene. Administrasjon av skjermene er enkelt og intuitivt, og det ulike brukere legger inn vil se likt ut (skrifttyper osv).

Tidsstyring: Velg når oppslaget skal vises. Legg inn en eller flere perioder (fradato og tildato) og hvilke ukedager og når på dagen oppslaget skal vises i periodene. F.eks. kan en "reklamere" for helsesøster fast på mandager og frem til lunsj tirsdager.Arkiv over alle blogginnlegg
« Husk juleavslutningen i mai!   ||   Gratis på arrangement »