English Svenska Dansk Norsk
Blogg infoskjermen.no

Husk juleavslutningen i mai!

Publisert 11.05.2010 av Favo

En gjenganger på NKUL10 var skoler som sa: "Vi har en infoskjerm, men den blir ikke oppdatert", "den er bare svart" eller "vi leter etter en løsning for å styre dem".

Er dine infoskjermer enkle å oppdatere?

Kreative hjemmesnekra løsninger
Mange skoler bruker i dag PowerPoint for å informere elever og ansatte på sine infoskjermer. Noen har også hjemmesnekra skript som gir noe dynamisk innhold til skjermene. Kreative og artige løsninger, men er de effektive? Hva skjer hvis den lokale infoskjermguruen slutter? Hva hvis en som ikke er like datakyndig vil legge ut nyheter?

Les også 5 gode grunner til å droppe PowerPoint

En skjerm er nyttig hvis den er oppdatert
En av grunntankene bak infoskjermen.no er at den ikke skal være avhengig av "spesialisten som ordner alt". Ved at flere enkelt kan publisere og endre innhold på skjermene, vil de bli mer brukt og blir mer aktuelle. "Husk juleavslutninga" er ikke like sjarmerende på en infoskjerm i mai som i desember...

Infoskjermen.no aktualiserer seg selv
Vår løsning aktualiserer seg selv ved å abonnere på værmeldinger eller nyheter fra RSS. Et eksempel er å abonnere på nyheter fra din hjemmeside, abonnere på nyheter eller meldinger i Fronter, eller nytt i fra It's Learning. All tekst fra RSS kan vises på en infoskjerm.

Få liv i dine infoskjermer nå. Du er i gang i løpet av få minutter, og risikerer ingenting ved å prøve i 30 dager.Arkiv over alle blogginnlegg
« Velkommen til en spennende løsning!   ||   Grunner til å droppe PowerPoint »