English Svenska Dansk Norsk
Blogg infoskjermen.no

Velkommen til en spennende løsning!

Publisert 02.03.2010 av Favo

Infoskjermen.no er lansert! Betaperioden er over, og vi ønsker nye og gamle brukere velkommen til en spennende løsning for å administrere og vise innhold på infoskjermer.

Infoskjerm på Lundeneset VGS

I dag har vi lagt ut versjon 1 av infoskjermen.no.Det er en stor glede for oss å kunne ønske nye og gamle brukere velkommen til den første offisielle versjonen.

Funksjonsmessig er det ikke noe nytt i forhold til betaversjon 0.93, men vi har lagt til rette for registrering og vi har fjernet en rekke småfeil. Fortsatt kan det nok være bugs; i så fall vil vi gjerne ha tilbakemelding til support@infoskjermen.no eller du kan sende inn gjennom tilbakemeldingsskjemaet i administrasjonsvinduet.

Betabrukere vil nå få opp et valg om å fortsette med uforpliktende prøveperiode i 30 dager. En må velge hvilken pakke en ønsker å benytte, men det er fullt mulig å oppgradere nårsomhelst senere.

I betaperioden har cirka 75 privatpersoner, skoler, IKT-bedrifter, kommuner, treningssenter, dagligvarebutikker, campingplasser og andre registrert seg. Tilbakemeldingene har vært en god hjelp for oss og de har vært positive. Tusen takk!

Velkommen til infoskjermen.no!Arkiv over alle blogginnlegg
Husk juleavslutningen i mai! »