Du har en kampanjekode! Registrer prøvekonto nå og spar kr 500!
English Svenska Norsk
Blogg infoskjermen.no

Sidestolpe og tidsstyring

Publisert 23.02.2010 av Favo

Nå har vi lagt ut siste beta-versjon med ny funksjonalitet før lansering 1. mars. Nytt i denne versjonen er mulighet for å vise oppslag i sidestolpe og mulighet for å styre tidspunkt for oppslag.

Ny layout, med mulighet for sidestolpe

Sidestolpe

I venstre del av infoskjermen kan du nå ha en sidestople der du kan vise alle typer oppslag. Sidestolpen kan skjules (og vises igjen) ved å klikke på klokken på infoskjermen.

Tidsstyring

Tidsstyring er på plass. Her kan du gjøre to ulike valg; du kan legge inn datoperioder oppslag skal vises, og du kan legge inn hvilke klokkeslett/ukedager i datoperiodene. F.eks. kan du legge inn at et oppslag skal vises kl 09-11 på mandager og kl 13-15 på tirsdager fra 1. mars til 30. mars.

Videre utvikling

Som skrevet i en tidligere artikkel har vi nå fokus på lansering 1. mars. Vi kommer ikke til å implementere ny funksjonalitet før versjon 1, men arbeider for fullt med å plukke bort småfeil, klargjøre interne rutiner for fakturering og gjøre systemet stabilt. Vi er takknemlige om du sender en e-post til support@infoskjermen.no hvis du oppdager noe som vi bør se på.Arkiv over alle blogginnlegg