Du har en kampanjekode! Registrer prøvekonto nå og spar kr 500!
English Svenska Norsk
Blogg infoskjermen.no

Lansering 1. mars!

Publisert 10.02.2010 av Favo

1. mars lanserer vi versjon 1. Da skal vi være ferdige med det vi har satt oss som mål å ha på plass i første versjon.

1. mars lanserer vi versjon 1.

Hva skal på plass før 1. mars?

Viktig veiskille

Versjon 1 er spennende fordi det er nå vi får teste hvor salgbar løsningen er. Fra 1. mars må en velge hva slags konto en vil ha (se http://infoskjermen.no/priser), og så kan en prøve løsningen i 30 dager før en bestemmer seg for å fortsette eller ikke. Hvis en ønsker å avslutte etter prøvetida blir ingenting fakturert. Hvis en fortsetter etter prøvetida blir en fakturert fra 1. mars, eller fra registreringsdato hvis kontoen er registrert etter 1.mars. En kan velge om en vil faktureres pr måned eller pr år. De som velger å betale pr år sparer tilsvarende to måneder pr år. Det er mulig å starte på en kontotype først, og så oppgradere kontotype senere.

Utviklingen fortsetter etter lansering

Tidligere har vi skrevet at vi skal legge inn støtte for å hente iCal-kalendere inn i oppslag. Vi er usikre på nytteverdien av dette (hvor mange som vil bruke det), og har valgt å prioritere særlig det at skjermene fortsetter å gå selv om nettet går ned. Vi vil gjerne ha tilbakemeldinger (support@infoskjermen.no) hvis du har synspunkt på nytte av iCal i oppslag.

Samtidig er det viktig for oss å understreke at det skal gjøres mye utvikling også etter versjon 1. Vi har mange ideer, men ønsker å se an hva vi skal prioritere ut fra ønsker fra de som blir kunder. Noe av det vi tenker på er visning av PDF, monitoring av skjermer (varsel når en skjerm går ned), støtte for flere språk, visning av film osv.Arkiv over alle blogginnlegg