Du har en kampanjekode! Registrer prøvekonto nå og spar kr 500!
English Svenska Norsk
Blogg infoskjermen.no

Forbedret nyhetslinje og bildevisning

Publisert 04.02.2010 av Favo

Versjon Beta 0.92 er lagt ut nå. Nytt i denne versjonen er forbedret nyhetslinje i bunnlinje og bildevisning.

Nyheter i bunnlinje

Den nye nyhetslinjen i bunnlinjen henter de siste 3 nyhetene fra RSS-kilder som brukeren selv legger inn på skjermen. Her kan en f.eks. legge inn at de siste tre nyhetene fra NRK og NRK distrikssending skal vises. Mest synlig endring fra forrige versjon er at nyhetene nå ruller vertikalt (ikke horisontalt) - noe som gir en jevnere rullering og bedre lesbarhet på de fleste skjermer.

Forbedret bildevisning

Bildevisning er også forbedret og justert. Opplastingsfunksjonen er forbedret, og det er også åpnet for at en kan velge større bilder. Bildene justeres automatisk til rett oppløsning for skjermene, slik at de ikke tar unødvendig stor plass. Visningen er også forbedret, bl.a. vil nå bildene kunne fylle hele skjermen slik at de også dekker bunnlinjen. Dette gjør at en kan lage plakater som er tilpasset standard widescreen- eller 4:3-skjermer uten at en må ta hensyn til at bunnlinjen tar plass.

I tillegg er flere mindre feil rettet.

Neste versjon

Arbeid med versjon Beta 0.93 starter nå. Fokus i denne versjonen er å implementere tidsstyring. Når versjonen er ferdig vil en kunne velge start- og slutttidspunkt for et oppslag samt ukedager og når på dagene i visningsperioden oppslaget skal vises. F.eks. skal en kunne legge inn at et oppslag skal vises fra 10.2.10 til 15.6.10 på mandager og tirsdager kl 10-13.Arkiv over alle blogginnlegg