Du har en kampanjekode! Registrer prøvekonto nå og spar kr 500!
English Svenska Norsk
Blogg infoskjermen.no

Beta-versjon er lansert!

Publisert 16.12.2009 av Favo

Beta-versjon av infoskjermen.no er lansert! Prøv den og bruk den gratis fram til vi lanserer det ferdige produktet!

Halvannet år etter at vi i FAVO stakk hodene sammen for første gang gleder vi oss over å kunne lansere infoskjermen.no i beta-versjon. Utallige timer har gått med til idédugnader, diskusjoner, og - ikke minst - for Andreas som har laget all programkode og design både på denne sida om infoskjermen.no og i selve applikasjonen. Nå er vi her!

Vi har testet mye før vi lanserer beta, men fremdeles er det (nok) feil. Ha tålmodighet med feil og bugs, og hjelp oss ved å sende inn når du oppdager noe som skulle vært annerledes.

Mer funksjonalitet kommer etterhvert. I første omgang har vi konsentrert oss om å få på plass tekstmeldinger, værmelding fra Yr.no og nyhetsvisning (fra RSS-feeder). Vi vil at disse skal fungere bra før vi går videre til andre typer oppslag.

Velkommen som bruker på infoskjermen.no! Arkiv over alle blogginnlegg