English Svenska Dansk Norsk

Infoskjermen er 10 år!

Vi startet på grunn av en idé om noe vi hadde bruk for selv. Etter 10 år gleder vi oss over 2500 kunder i 26 land. Utrolig stas! Tusen takk for tilliten og samarbeidet!

Les historier om kundene våre og oss

Vi gleder oss over 2500 kunder i 26 land. Vi feirer kunder i Norge, Sverige, Storbritannia, Danmark, Island, Frankrike, Italia, Irland, Belgia, Nederland, Finland, Spania, Tyskland, Sveits, USA, Ungarn, Østerrike, Israel, Slovenia, Romania, Portugal, Polen, Maldivene, Færøyene, Canada, Brasil og Australia.

Over 2500 kunder i 26 land

Men viktigere enn statistikken og listene er historiene som virkelig gleder oss; historiene om kunder som får hjelp til å skape oppmerksomhet om det som er viktig for dem. I jubileumsåret 2020 vil vi fortelle noen av historiene om kundene våre og oss.

Følg oss på Facebook og Twitter for å få varsel når vi publiserer nye!

Infoskjermen hos Scandic Maritim

Publisert 05.11.2020 av Favo

På Hotel Scandic Maritim har de funnet mange ulike bruksområder for infoskjermene sine. Hotellet ligger idyllisk til i Haugesund, helt i sjøkanten ved Smedasundet, med fri utsikt til et sjarmerende, maritimt miljø. Ved hotellinngangen på kaien står en robust og stilig skjermsøyle fra Assist og ønsker velkommen, viser menyen på hotellets restaurant og sørger for annen relevant informasjon til gjestene.

page.title


Infoskjermen hos tradisjonsrik og kvalitetsbevisst hjørnesteinsbedrift

Publisert 06.10.2020 av Favo

På vindusfabrikken Gilje er det høy aktivitet i produksjonslokalene en tilfeldig fredag i august. Arbeid med vinduer i alle faser av produksjonen utføres på de mange arbeidsstasjonene. Og innimellom trerammer og glass, maling og maskiner, kan de ansatte med et raskt blikk opp på en infoskjerm holde seg oppdatert på siste nytt på arbeidsplassen sin.

page.title


Infoskjermen + Assist = SANT 🖥🖤

Publisert 17.09.2020 av Favo

Sånn kan det sies når den ene utfyller den andre og til sammen gir deg akkurat den pakken du trenger. Vi i Infoskjermen leverer nemlig programvaren, mens Assist leverer en super utstyrsløsning. Det gir deg muligheten til å få alt på plass og enkelt komme i gang med infoskjermer i bedriften din.

page.title


Infoskjermen på Fargerike Malerboden

Publisert 03.09.2020 av Favo

- Skjermer har en egen evne til å fange oppmerksomheten vår, konstaterer Morten Hillestad i Fargerike Malerboden og kikker fornøjd bort på en av infoskjermene i butikk-lokalene sine på Stord. Malerboden er en av mange butikker som bruker Infoskjermen til å informere og kommunisere til personal og kunder.

page.title


Infoskjermen hos NLM Gjenbruk

Publisert 19.05.2020 av Favo

Miljø og bærekraft har skapt mye engasjement blant nordmenn siste årene, og det å levere til gjenbruk i stedet for å kaste, og å kjøpe brukt i stedet for nytt, er i vinden som aldri før! En stor aktør på gjenbruksmarkedet er NLM Gjenbruk. De har i alt 35 gjenbruksbutikker fra sør til nord i Norge. Alle drives helt og holdent av frivillige - og nesten alle butikkene har en Infoskjerm!

page.title


Infoskjermen hos Eidesvik havfiske

Publisert 26.03.2020 av Favo

Gjennom generasjoner er familiebedriften Eidesvik Havfiske på Bømlo bygget opp rundt fiske og oppdrett. Vi fikk gleden av å besøke dem i høst. Da var det fremdeles folksomt i lokalene deres, og koronavirus var noe ingen av oss enda hadde hørt om. Selv om det nå er annerledes dager hos dem som hos alle andre, melder de at det går etter forholdene fint.

page.title


Bedre informasjonsflyt i skolehverdagen med Infoskjermen

Publisert 02.03.2020 av Favo

På Kristen videregående skole Haugalandet (KVH) har de brukt Infoskjermen aktivt i mange år. Det var de så fornøyde med at da skolen flyttet inn i splitter nye lokaler på Norheim utenfor Haugesund i høst, ble det satt opp flere nye, sentralt plasserte skjermer.

page.title