Du har en kampanjekode! Registrer prøvekonto nå og spar kr 500!

Webinar - uformelt online oppstartskurs

Bli med oss i ca. 15 minutt og se på hvordan du enkelt og greit kommer i gang med infoskjermen. Still spørsmål, eller bare følg med på det vi gjør på skjermen :-)Kom i gang med infoskjermen

Vi oppretter prøvekonto, lager oppslag med tekst og bilde, nyhetsoppslag og vi ser på skjerminnstillinger for layout og endring av bakgrunnsbilde.
Dette webinaret er over for denne gang, men om du er interessert, kan du si fra, så kan vi sende deg et opptak.

  Neste steg med infoskjermen

TIR 29. MAI KL. 11.45

Vi oppretter ny skjerm, kalenderoppslag, instagramoppslag og facebookoppslag. Alle disse vil automatisk oppdatere seg med ny informasjon via sine lenker, og sørge for jevnlig nytt innhold på skjermene. Vi sender brukerinvitasjon og ser på brukertilgang. Til slutt viser vi hvordan vi starter en skjerm online.

  Utnytt infoskjermens fulle potensial

TIR 5.JUNI KL. 11.45

Vi ser på finesser som å kunne publisere og avpublisere fra første side. Vi lager tekst&bilde-oppslag, og lærer om tidsstyring, prioritering av oppslag og duplisering av oppslag. Til slutt legger vi til egen logo og endrer på layout så skjermen blir skreddersydd dem som skal bruke den.

  

Ikke kunde enda?

Null stress! Du trenger ikke å være kunde for å delta, men lag gjerne en gratis prøvekonto og gjør deg litt kjent.

En prøvekonto er et prøverom som gir deg ro og fred til å se hva som passer deg. Alt er tilgjengelig fra første stund, og du kan prøve det der du føler deg hjemme og er mest komfortabel.

Lurer du på noe?


Kontakt oss, - vi vil gjerne hjelpe deg!