Visning og oppsett av infoskjerm
NB! Dette er et produkt som er tidlig i utviklingsfasen og vi ønsker ikke at du deler denne siden. Spør oss om tillatelse til å dele dette med andre i din org./bedrift.

Infoskjermen Remote :iphone:

En infoskjerm er fantastisk til å skape oppmerksomhet. Men hva om du ikke er ved den fysiske skjermen? Fram til nå er det kun administratorer som har kunnet logge inn og sjekke innholdet på skjermen. Tungvindt!

Del en infoskjerm

Med Infoskjermen Remote kan du enkelt dele infoskjermen din med ansatte, elever, eller andre i din organisasjon. De vil kunne se innholdet i en flott mobil-app, eller i nettleseren.

Spesialltilpasset

Innholdet er er det samme som på skjermen, men med et tilpasset design. På mobilen vil man ikke sitte å vente på at oppslag skal “rulle forbi” som på en skjerm. Her får man oppslagene i en leservennlig liste man kan skrolle gjennom ro og mak.

Kom i gang

1. Last ned :iphone: appen for ios/android ved å følge instruksjonen for du har fått tilsendt på epost.
  2. Bruk gjerne delingskoden "demo1" som test, eller bare følge lenken til demo2. Det er mulig å abonnere på flere skjermer samtidig, og svipe mellom dem i appen.
  3. Du kan også teste med din egen skjermkode som du finner i slutten av adressen til din skjerm.   URLhttps://app.infoskjermen.no/ABC123

Produktet er ikke ferdig, og ikke alle oppslagstyper støttes enda, men du kan danne deg et inntrykk av konseptet.

Hva tenker du?

Dette er første gang vi viser noen av disse planene til våre kunder. Vi er derfor meget interessert i alle spørsmål eller tilbakemeldinger du skulle ha til produktet.

Kommentarer eller spørsmål?
support@infoskjermen.no