Video

BETA

Videooppslag er en beta-funksjon som ikke er ferdig utviklet. Vi anbefaler å bruke YouTubes HTML5-spiller, og venter på at denne skal bli standardspiller før vi vil fjerne BETA-stempelet på videooppslag.

Legge til video-oppslag

I feltet "Adresse til video" limer du inn nettadressen til videoen du ønsker å vise, f.eks. http://www.youtube.com/watch?v=8yO4bk27sM0.

Hvis du vil vise egne videoer må du laste disse opp til YouTube, og så lime inn adressen til YouTube-videoen i adressefeltet.

Når du laster opp video i YouTube er det mulig å velge at videoen ikke skal være søkbar, slik at bare de som kjenner den nøyaktige adressen til videoen kan se den.

Tips for best mulig visning

Video er en oppslagstype som krever mye av nettverk og maskinvare.

Vi anbefaler å bruke bruke YouTubes HTLM5-spiller på den fysiske infoskjermen. Dette gjør du ved å gå til http://www.youtube.com/html5 på infoskjermen, og så velge at du vil bruke HTML5-spilleren.

Det er forskjell på hvor stabile nettlesere er til å vise video. Vi har best erfaring med Google Chrome, og dette kan være avgjørende for å få god visning av videooppslag.

Videooppslag krever godt nettverk. Du vil få best resultat om du bruker kablet nettverk.