Du har en kampanjekode! Registrer prøvekonto nå og spar kr 500!
Hjelpesider / Oppslagstyper og funksjoner
Nettside

Nettside

Ønsker du å vise en nettside på dine infoskjermer? Sanntidsskjerm fra kollektivselskapet, energirapporter eller en annen nettside som er tilpasset infoskjermer?


Denne oppslagstypen er en beta-funksjon som ikke er ferdig utviklet. Vi vil gjerne ha tilbakemeldinger om du oppdager feil eller har tips til forbedringer.

Må være beregnet på infoskjermer

Nettsider som skal vises på infoskjermer må være tilpasset slik visning. Lesbarhet og nedlastningstid er viktigst å ta hensyn til; siden må være lett å lese og den må være rask - tunge eller trege sider vil føre til "hakking" på infoskjermen. Siden bør også være laget slik at layouten tilpasses ulike skjermstørrelser.

Utseende kan variere

Nettsider vises ulikt avhengig av oppløsning på skjerm, innhold og teknologi på nettside, nettleser, operativsystem og hvilken maskinvare som brukes. Visning av en nettside på en infoskjerm kan derfor se annerledes ut enn når du forhåndsviser på din egen maskin.

Vi forsøker å tilpasse visning til vanlige kombinasjoner og standarder, og vil gjerne ha tilbakemelding om du har spørsmål eller kommentar.

Kom i gang

Du oppretter oppslaget her, og om du ikke bruker infoskjermen.no enda kan du opprette en 30 dagers gratis prøvekonto uten forpliktelser.

TILBAKE TIL HJELPESIDER