Strava på infoskjermen

Strava - flere i fysisk aktivitet

Vi har tro på at regelmessig fysisk aktivitet gjør susen! Overskudd, energi og humør er essensielt for å gjøre en god jobb. Strava er en herlig app som hjelper deg å loggføre din trening og vil motivere deg til å komme mer ut i aktivitet.

Tur, jogging, sykling?

Strava er like fin til små turer i skog og mark som den lange "strävsame" sykkelturen. Du får opp et fint kart over hvor du har vært, distanse, tid og mye mer om du vil.

Strava på infoskjermen

Vi bruker Strava her i infoskjermen.no, og vi har laget en integrasjon slik at vi kan få opp aktivitetene på en infoskjerm. Målet er å motivere til mer fysisk aktivitet! :bicyclist: :dash:

Kom i gang

Du må være bruker av både Strava og infoskjermen.no. Hos Strava oppretter du en klubb som du inviterer de andre på arbeidsplassen din med i. Så oppretter du et oppslag på infoskjermen og velger å vise aktiviteten fra klubben du har opprettet.

Du oppretter oppslaget her, og om du ikke bruker infoskjermen.no enda kan du opprette en 30 dagers gratis prøvekonto uten forpliktelser.