Du har en kampanjekode! Registrer prøvekonto nå og spar kr 500!
Hjelpesider / Oppslagstyper og funksjoner
Tekst og bilde

Tekst & bilde

Ta et bilde, skriv noen linjer - og legg på infoskjermen. Så enkelt kan det gjøres. Men du kan også velge å ta i bruk funksjonalitet i tekst & bilde som er litt mer avansert og skjult.

Tekst

Venstre-, høyre- eller midtstilt

Du velger tekstjustering øverst i oppslaget. Hvis et bilde er plassert over teksten og ikke har full bredde vil bildet følge samme justering som teksten.

Tekststørrelse

Justér tekststørrelse enkelt med sleiden mellom "A-" og "A+" i menyen. Når du justerer tekststørrelsen justeres automatisk både overskrift og meldingstekst, slik at disse står i forhold til hverandre.

Uthevet, kursiv og tabell

I verktøylinja øverst i oppslaget finner du ulike redigeringsmuligheter som f.eks uthevet tekst. Her kan du også legge inn en tabell eller lage en liste.

Emojis :sunglasses:

De mest brukte emojis ligger under smile-ikonet øverst i oppslaget. Vil du ha flere muligheter, finner du en oversikt over emojis, og koder som :smile: for disse, på denne siden.


Bilde

Plassering og utsnitt

Hvis du har bilde kan du velge om dette skal plasseres til venstre for teksten, eller om det skal plasseres over teksten. I begge tilfeller vil overskriften vises over bildet og teksten.

I bilderammen finner du håndtak for å justere utsnitt og størrelse på bildet. Det er også et ikon for å justere bildet til kvadrat eller fullt bilde.

Valgfri hvit ramme

Du kan bruke gjennomsiktige bilder (PNG). Standard er at vi legger en hvit bakgrunn og ramme bak bildet. Dette finner du muligheter for å justere når du holder musepekeren over bildeområdet.

Drag-and-drop fra startsiden

Hvis du bruker nettleseren Chrome: Når du er på startsiden, der du ser listen over oppslag, kan du begynne på et nytt oppslag bare ved å dra bildet du vil publisere inn i nettleseren. Det åpnes da et nytt oppslag, og du kan slippe bildet i rammen for bilde.

Lim inn fra utklippstavle

Bilder som ligger i utklippstavlen kan limes inn ved å velge "lim inn", eller hurtigtast CTRL + v. Hvis du har Mac er hurtigtasten + v. Dette kan brukes på bilder du kopierer på en nettside eller din egen datamaskin - og du kan også bruke for å vise utsnitt av et regneark.

Spørsmål eller kommentarer? Ta kontakt med oss på support@infoskjermen.no!

TILBAKE TIL HJELPESIDER