Instagram

Frisk opp infoskjermene med å vise bilder fra Instagram! Infoskjermene henter automatisk nye bilder og holder folk oppdatert, samtidig som du kan reklamere for hvor folk kan følge dere.

Du kan vise bilder fra din egen Instagram-bruker, en #hashtag eller en annen @bruker. Utenom din egen konto kan du bare vise bilder fra kontoer som ikke er private. Bildene på infoskjermen vil bli oppdatert automatisk når det legges ut nye på Instagram.

Visningen fokuserer på det siste bildet som er lagt ut, og viser thumbnails av eldre bilder. Hvis du har flere Instagram-kontoer kan du lage flere oppslag der du viser fra ulike Instagram-kontoer.

Prøv selv

Gå til "Nytt oppslag" oppe til høyre når du er innlogget i app.infoskjermen.no, og velg "Instagram". Etter å ha autentisert oppslaget, velger du hvilken #hashtag eller @bruker du ønsker å vise bilder fra. Velg om du vil vise oppslaget i hovedoppslaget eller i sidestolpen, og velg hvilke skjermer det skal publiseres på. Forhåndsvis gjerne før du lagrer.

Spørsmål eller kommentarer? Ta kontakt med oss på support@infoskjermen.no!