Værmelding

Værmeldinger interesserer de fleste, og de hjelper deg å ha en skjerm som er aktuell. Velg detaljnivå og hvilke steder du ønsker å vise værmeldinger for.

Værmeldingene hentes fra Yr.no. I søkefeltet kan du finne steder i hele verden som du kan vise været for. Hvis du ikke finner stedet du leter etter kan du søke opp stedet på Yr.no, og så lime inn url for værmeldingen i søkefeltet.

Værmelding kan vises som enkelt eller detaljert tredagersvarsel eller som meteogram. Du kan velge om du vil vise temperaturer i celsius eller fahrenheit.

Du kan velge mellom svart-hvit eller farge på symbolene i værmeldingen. For å bytte går du inn på menyvalget "Skjermer", og så velger du "Innstillinger" for skjermen du vil bytte på.