Kalender

Hold folk oppdatert med hva som skjer! Reservasjoner av møterom. Informasjon til elever om aktiviteter. Middagsmeny den neste uka. Reservasjon av kunstgressbane. Mulighetene er mange, og det beste er at oppslagene oppdateres automatisk.

Henter via ics

Kalenderen du skal vise på infoskjermene må være tilgjengelig på internett, enten med åpen eller skjult adresse (URL). Kalenderen må ikke være beskyttet med brukernavn og passord.

Du kan f.eks. vise kalender fra Outlook (Exchange) eller Google som publiseres som "abonnementskalender" i ICS/iCal-format.

Adressen til kalenderen limer du inn i feltet "Adresse til kalender". Hvis du ønsker å vise flere kalendere i samme oppslag velger du "Flett kalendere" og limer inn flere kalenderadresser.

Vi anbefaler at du tar kontakt med IKT-avdelingen og spør om dette går an med dine kalendere.

Slik henter du fra Google

Gå til "kalenderinnstillinger" for kalenderen du ønsker å vise. Høyreklikk på ikonet [ical] under privat adresse, og kopier koblingsadressen. Lim inn denne adressen i adressefeltet når du lager nytt kalenderoppslag.