Infoskjermen.no - Den moderne oppslagstavlen

Bruker du fremdeles vår gamle layout? Du går glipp av godsaker som prioriterte oppslag, tekst&bilde, Facebook og Twitter, Strava og ikke minst layout med nytt og moderne uttrykk!

Slik bytter du til ny layout

Gå til "Skjermer" og velg "Innstillinger" for skjermen. Skjermene som trenger oppdatering er tydelig merket i skjermlisten. Hvis du har flere skjermer kan du enkelt kopiere ny layout til andre skjermer.

Nytt og moderne uttrykk

En infoskjerm utrykker noe om din virksomhet, både internt og for besøkende. Vår nye layout gjør det lettere å gi skjermene dine et personlig preg. Last opp din egen logo og velg en bakgrunn og bunnlinje som kler den.

Hvis du har gammelt utstyr

Den nye layouten bruker nyeste webteknologi. Enkelte kan oppleve at de fysiske skjermene ikke klarer å vise dette. Hvis dette skjer vil vi anbefale deg å oppdatere programvaren på skjermene eller kjøpe ny skjerm eller en stick-pc - eller vi kan hjelpe deg å bytte tilbake til gammel layout.

Hvis det er aktuelt å kjøpe nytt utstyr: Dustin tilbyr i samarbeid med Samsung lave priser til våre kunder. Les mer om utstyret vi anbefaler, og se prisene her!

Veien videre

Ny funksjonalitet og videreutvikling vil i all hovedsak bli utviklet for å vises på ny layout. Den gamle layouten blir vedlikeholdt, men vi håper at stadig flere av våre brukere velger å gå over til ny layout.

Vi vil gjerne høre fra deg om det er noe ved ny layout som gjør at du ikke ønsker å bytte!