Invitert

Velkommen til Infoskjermen!

Er du invitert av noen til å bruke Infoskjermen? Velkommen, vi vil hjelpe deg i gang!

Logg inn

Du kan publisere og endre innholdet ditt alle steder du har tilgang til internett. Etter du har logget inn får du full tilgang samme om du er på mobil, nettbrett eller PC.

I e-posten med invitasjon finner du brukernavn og passord.

LOGG INN HER

Publisere oppslag

Når du har logget inn kan du lage og publisere ulike typer oppslag ved å trykke på "NYTT OPPSLAG" i hjørnet oppe til høyre.

Når du lager oppslag velger du hvilke skjermer oppslagene skal vises på, og du kan velge tidsstyring for når oppslagene skal vises.

Tilpass layout og vis skjermene online

Under menyvalget "Skjermer" kan du velge "Innstillinger" for å tilpasse hvordan skjermene skal se ut. Last opp logo, velg bakgrunnsfarge eller bakgrunnsbilde og tilpass hvordan bunnlinjen skal vises. Nå er du klar til å starte visning av infoskjermen!

Les flere tips på våre hjelpesider!